in

Anamaria Prodan, MĂRTURISIRI despre relația cu Reghecampf.

În 1996, Anamaria Prodan nu a vrut să fie soția lui Laurentiu Reghecampf. În ciuda faptului că, la acea vreme, cei doi s-au separat, destinul a făcut în așa fel încât în 2008 s-au reîntâlnit și s-au căsătorit.

Acum 22 de ani, Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf, cand cei doi erau foarte tineri.. Intr-un interviu acordat in 2012, Anamaria a dezvaluit cum l-a cunoscut pe Reghe, care juca in echipa nationala de juniori.

„Ne-am cunoscut acum mai bine de 16 ani, la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel”, a marturisit Anamaria Prodan intr-un interviu in revista Taifasuri, potrivit wowbiz.ro.

„Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat”, a mai spus Anamaria Prodan. (vezi ce a facut Laurentiu Reghecampf la scurt timp dupa inmormantarea Ionelei Prodan) căsătorit după 12 ani…

Chiar daca Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf, cei doi s-au căsătorit in 2008, la 12 ani dupa ce nu dorise sa se casatoreasca cu el.

 „Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania… Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, a mai dezvaluit Anamaria Prodan.

This post was created with our nice and easy submission form. PUBLICĂ

Îți place?

0 puncte
Apreciează Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

HOROSCOP. Semnele zodiacale s-au schimbat, ca urmare a rotației Pământului. Află ce zodie ești acum

A fost declarată moartă de două ori, la un interval de două decenii