in

Cutremurător! Ce le-a spus medicilor Ionela Prodan înainte să moară: „Să îmi băgați ceva în perfuzii, vreau să…”

Ionela Prodan ar fi vorbit cu medicii înainte să moară, iar artista de muzică populară le-ar fi cerut, conform surselor, un lucru înduioşător.

Ionela Prodan a încetat din viaţă luni seară, la Spitalul Elias din Bucureşti. Medicii au încercat să o salveze până în ultima clipă şi, cu doar trei zile înainte să moară, artista a făcut un gest disperat.

Conform informaţiilor apărute după înmormântare, Ionela Prodan respecta întocmai indicaţiile medicului şi lua conştiincioasă toate medicamentele. În ultima sa săptămână de viaţă, artista părea, însă, mai slăbită, dar chiar cu trei zile înainte de a muri a vorbit cu medicii.

Artista de muzică populară le ar fi cerut doctorilor să îi introducă ceva în perfuzii care să o ajute să trăiască şi să îşi recapete sănătatea.

Ionela Prodan a murit

Ionela Prodan a murit luni, la ora 21.00, la Spitalul Elias, acolo unde era internată de pe data de 13 martie, pentru o afecțiune gravă la pancreas. Artista a fost condusă pe ultimul drum joi și a fost înmormântată la Cimitirul Bellu.

 „Doamna Ionela Tănase (Prodan) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă, în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea și controlul funcțiilor vitale, cât și asigurarea confortului fizic și psihic adecvat situației date. Decedează azi, 16.04.2018, ora 21, prin stop cardiorespirator iresuscitabil“, au anunțat reprezentanții spitalului Elias.

Îți place?

-3 puncte
Apreciează Downvote

Total votes: 7

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 28.571429%

Downvotes: 5

Downvotes percentage: 71.428571%

Scris de Ela Rosescu

Pasiunea de a publica cele mai importante știri și noutăți din domeniile politic, juridic, social și medical. Dacă doriți să scriu articole pe o anumita pot fi contactată la adresa de email ela@newsmagazine.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Loading…

Comentarii

comentarii

Câți bani i-a dat Anamaria Prodan unui bătrân, după înmormântarea mamei sale. Bărbatul a fost uimit

Costel Jurcă din „La Bloc”, desfigurat într-un accident teribil! Cum arată acum actorul!