in

Dorința neîmplinită a Ionelei Prodan. În urmă cu doi ani, cântăreața de muzică populară a recunoscut care este cel mai ascuns vis al său

Ionela Prodan a murit cu o dorință neîmplinită. În urmă cu doi ani, vedeta a mărturisit că are un vis pe care vrea să și-l îndeplinească. Din păcate, boala a răpus-o, iar biografia pe care interpreta voia să o scrie nu va mai vedea tiparul.

„Bineînţeles că da! Tocmai pentru că a fost atât de darnic cu mine Cel de Sus, ar fi, cred eu, păcat să rămână nepovestite atâtea întâmplări, atâtea călătorii, atâţia oameni extraordinari pe care i-am cunoscut în cursul vieţii mele. Nu este oare o minune că o copiliţă orfană de pe malurile Dunării a ajuns să cânte mai marilor acestei lumi, la Casa Albă, să fie comandor al Ordinului „Meritul Cultural“ sau să îşi imprime glasul alături de Gheorghe Zamfir?! Eu n-am umblat niciodată cu ocolişuri, aşa că şi de data asta am să spun lucrurilor pe nume: sper ca viitorii mei cititori să mă regăsească întreagă şi neschimbată, aceeaşi olteancă adevărată care va schimba cântecul pe condei. Nu este deci prea departe momentul în care voi putea împărtăşi fanilor mei amintirile unei vieţi întregi, cu bucurii, cu lacrimi, dar, mai ales, cu multă muncă şi credinţă”, povestea artista, potrivit Libertatea.

Îți place?

0 puncte
Apreciează Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Scris de Ela Rosescu

Pasiunea de a publica cele mai importante știri și noutăți din domeniile politic, juridic, social și medical. Dacă doriți să scriu articole pe o anumita pot fi contactată la adresa de email ela@newsmagazine.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Loading…

Comentarii

comentarii

Maria Ciobanu și-a anunțat retragerea, după 60 de ani de carieră

Actorul Radu Gheorghe, mărturisire emoționantă: „I-am spus mamei că trebuie să aleg între viața profesională și viața de familie. Și ea a început să plângă…”