in

HOROSCOP 30 aprilie 2018. Luna plină ROZ deschide săptămâna. Pentru GEMENI va fi dificil

Horoscop saptamanal. Saptamana 30 aprilie – 6 mai 2018 incheie tumultoasa luna aprilie cu o Luna plina magica in Scorpion, poate cea mai buna Luna plina din 2018 ca efect asupra oamenilor, denumita si Luna plina roz si totodata deschide luna mai care aduce alte evenimente unice cum ar fi mutarea lui Uranus care isi schimba semnul, dupa ce a fost de 8 ani in Berbec, acum intrand in Taur pana in 2026.

Luni are loc Luna plina, numele de Luna Roz venind de la una din primele flori inflorite ale primaverii numita Moss Phlox, care acopera pamantul ca o patura roz. Aceste flori puternic si stralucitor colorate sunt din America de nord si infloresc de obicei in preajma Lunii pline din luna aprilie.

Toate Lunile pline in Scorpion trezesc o dorinta mare de transformare si eliminare sau modificare a ce nu functioneaza pentru sufletul omului, dar cu aceasta Luna plina nevoia poate fi intensa. Acum, lucrurile si detaliile schimbarii sunt puse in miscare si nu vei uita curand aceasta Luna plina!

Luna plina din Scorpion de pe 30 aprilie este cea mai magica din tot anul. Energia Scorpionului are potentialul de a misca si schimba unde este nevoie, de aceea a avea o Luna plina in acest semn este asa de puternic dar si personal.

Aceasta Luna plina in Scorpion va atenua o parte din acea energie intunecata si grea pe care ai simtit-o poate de la schimbarile cosmice recente produse de 4 planete retrograde: Jupiter, Mercur, Saturn si Pluto, din care toate sunt in continuare retrograde mai putin Mercur.

Asadar, iata horoscop saptamanal pentru 30 aprilie – 6 mai 2018:

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Pentru ca esti si te simti mult mai centrat in propria ta minte, vei putea recunoaste mult mai repede atunci cand se aplica prea multa presiune asupra ta. Ce trebuie sa eviti este sa fii prea risipit printre toate, incercand sa te descurci cu multe lucruri in acelasi timp. Pune prioritate pe orice iti da un sentiment ca are cel mai mare sens pentru tine sau pe securitatea in zona financiara a vietii tale.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ceva se poate schimba in jur si in tine cand vine vorba de a te descurca si a colabora cu altii. Ei se pot astepta sa detina controlul dar pot realiza ca au de-a face cu o persoana determinata ca tine care stie ce vrea. Ceea ce nu stii exact si pe ce nu poti fi sigur este pe cum percep ceilalti aceasta schimbare a ta. Trebuie sa ai in vedere mereu stabilitatea ta pe termen lung si sa nu te abati de la asta.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Va fi destul de dificil sa fii in pace in situatii care te implica sau sa simti ca este echilibru si corectitudine cand vine vorba de ce se asteapta de la tine. Trebuie sa te retragi cumva ca sa iti dai timp sa privesti la detalii mult mai atent si sa te gandesti serios cu privire la cum vor fi afectate prioritatile tale in aceste conditii in care te lasi implicat in atatea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Îți place?

0 puncte
Apreciează Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Scris de Ema Maiorescu

Sunt Ema Maiorescu si îmi place să vă aduc cele mai importante știri și noutăți din domeniile politic, juridic, social și medical. Dacă doriți să vă scriu articole pe un anumit subiect, pot fi contactată la adresa de email ema@newsmagazine.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Loading…

Comentarii

comentarii

Tragedie în Buzău, în minivacanța de 1 Mai. Un bărbat a murit înecat

Simona Halep, în continuare lider detaşat în clasamentul WTA