in

Nunta regală. Cum va profita presa de pe urma nunții lui Meghan Markle cu prințul Harry

Cand Prințul Harry si actrita americana Meghan Markle îsi vor pune pirostriile pe 19 mai, aceștia vor fi în direct pe rețelele de știri din întreaga lume și vor fi toate coperțile plastifiate ale revistelor.

„Potențialul de generare de venituri al unei nunți regală este imens si ruleaza in multi-milioane“, a declarat Mike Bloxham, vicepresedinte senior al mass-media la nivel mondial și de divertisment la firma de consultanță media Magid. "Nu există limite pe care proprietarii media creativi și echipele creative de vânzări de anunțuri pot să facă pentru a genera venituri semnificative", scrie NBC.

Nunta este un o mină de aur pentru companiile de print și media digitale care s-au confruntat cu o piață dificilă în ultimii ani. Pentru rețelele TV și rețelele de cablu de știri, care au fost sufocate de teatrul politic de la Washington în ultima vreme, nunta regală deschide noi categorii de agenți de publicitate care altfel tind să evite știrile.

Stelele s-au aliniat pentru companiile media în câteva moduri. Interesul pentru familia regală britanică este la un punct atât mare, ilustrat de povești printre noul băiețel al lui Kate și William, aniversarea de 92 de ani a Reginei Elisabeta a II-și chiar moartea ultimului câine Corgi al Reginei. Apariția unei americance ar putea impulsiona ratingurile și cititorii la noi înălțimi.

Îți place?

0 puncte
Apreciează Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Scris de Ela Rosescu

Pasiunea de a publica cele mai importante știri și noutăți din domeniile politic, juridic, social și medical. Dacă doriți să scriu articole pe o anumita pot fi contactată la adresa de email ela@newsmagazine.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Loading…

Comentarii

comentarii

Andreea Raicu, mărturisire dureroasă: „Îmi era frică de faptul că o să mor, că o să fiu împinsă să fac lucrul ăsta”

Surpriză pentru fanii Simonei Halep. Alături de cine s-a fotografiat la Roma: „Sigur îți cântă la nuntă”