in

Tatăl lui Meghan Markle, dezvăluire neașteptată. De ce nu va participa la nunta fiicei sale cu Prințul Harry

Schimbare de ultimă oră în scenariul nunţii regale aşteptate cu nerăbdare în Marea Britanie şi în întreaga lume. Tatăl lui Meghan Markle anunţă că nu-şi va conduce fiica la altar, cum era prevăzut, şi nici nu va lua parte la ceremonie.

Ştirea relatată de un site monden din Statele Unite nu a fost, deocamdată, confirmată de familia regală. În acest timp, presa britanică a publicat programul detaliat al festivităţilor de sâmbătă.

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, urma să-şi conducă fiica la altar, potrivit tradiţiei. El ar fi renunţat, însă, la acest rol de onoare, potrivit site-ului TMZ, după ce presa mondenă a descoperit că el a primit o sumă importantă de bani de la o agenţie de paparazzi pentru a se lăsa pozat chiar şi în timp ce i se luau măsuri pentru costumul de gală. Thomas a anunţat că nu va mai lua parte la nuntă, pentru a nu pune familia regală într-o situaţie neplăcută.

El mai dezvăluie că, acum o săptămână, a suferit un atac de cord. Familia regală nu a confirmat deocamdată ştirea dar a cerut ca Markle să fie tratat cu "înţelegere şi respect, într-o situaţie dificilă".

Programul zilei festive rămâne, deocamdată, neschimbat. Străzile din jurul castelului Windsor vor fi închise încă de la 6 dimineaţa iar unele chiar din seara precedentă. Prinţul Harry şi fratele său, William, care-i este şi cavaler de onoare, vor ajunge pe jos la capelă. Iar conform protocolului, ultima care va sosi va fi chiar regina Elisabeta a Doua.

Între timp, mireasa şi mama sa se vor îndrepta, cu maşina, spre castel iar publicul le va putea saluta. Ceremonia propriu-zisă va începe la ora 12 şi va dura o oră. Va urma procesiunea caleştilor pe străzile din Windsor, care le va permite cetăţenilor să-i ovaţioneze pe tinerii căsătoriţi.

Îți place?

0 puncte
Apreciează Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Scris de Ela Rosescu

Pasiunea de a publica cele mai importante știri și noutăți din domeniile politic, juridic, social și medical. Dacă doriți să scriu articole pe o anumita pot fi contactată la adresa de email ela@newsmagazine.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Loading…

Comentarii

comentarii

Surpriză pentru fanii Simonei Halep. Alături de cine s-a fotografiat la Roma: „Sigur îți cântă la nuntă”

Adelina Pestrițu a fost invitată la nunta prințului Harry cu Meghan Markle