in

Vedeta XXX Mia Khalifa a răspuns la întrebarea a care toată lumea vrea să afle "rezolvarea"

Într-un interviu acordat unei reviste pentru bărbaţi, Mia Khalifa a fost provocată să răspundă uneia dintre cele mai căutate întrebări de pe Google: “Unde se află, de fapt, punctul G?”

“Punctul G se află pe peretele de sus al vaginului, la jumătatea distanţei dintre deshidere şi cervix. Îţi dai seama când îl atingi după felul în care îl vei simţi: textura sa e asemănătoare cojii de nucă”, a spus aceasta, fără nici cea mai mică urmă de inhibiţie, şocând reporterul cu lejeritatea cu care a dat răspunsul mult râvnit.

Tânăra a fost rugată apoi să răspundă unei alte întrebări incomode: “Cât de mult durează, în realitate, o partidă de sex?”

Undeva între 5 şi 7 minute… Câteodată, cei norocoşi pot savura momentul mai mult, depinde cât de pasionali sunt actanţii, undeva până la 10-15 minute.

This post was created with our nice and easy submission form. PUBLICĂ

Îți place?

0 puncte
Apreciează Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Scris de Alexandra Tomescu

Sunt aici pentru a vă scrie cele mai importante știri și să vă prezint ultimele noutăți din domeniul politic, medical, social și cultural. Dacă doriți să publicați sau să scriu articole pe anumite teme pot fi contactată la adresa alexandra@newsmagazine.ro

Preot găsit înecat în fântână. Prima ipoteză, şocantă

HOROSCOP 23 aprilie – 29 aprilie. Voropchievici, PREVIZIUNI pentru ZODII